Terveyspalveluiden johtajan virka

Nokian kaupunkiNokian kaupunki, PerusturvapalvelutMaununkatu 12Nokia
Työavain: 
202671
Hakuaika alkaa: 
6.11.2018
Hakuaika päättyy: 
30.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule Nokian kaupungille terveyspalveluiden johtajaksi huippuosaajien joukkoon.

Etsimme perusturvapalveluihin tulevaisuuteen katsovaa ja kehitysmyönteistä terveyspalveluiden johtajaa, joka vastaa terveyspalveluiden tulosalueen johtamisesta, toiminnasta ja taloudesta. Tulosaluejohtajana osallistut myös perusturvapalveluiden johtoryhmätyöskentelyyn ja asiantuntijana perusturvalautakunnan kokouksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva yliopistotasoinen korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta hyvää strategista ja talouden johtamisosaamista ja terveydenhuollon toimialan tuntemusta sekä lisäksi hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Arvostamme kykyäsi kehittää terveyspalveluita yhteistyössä henkilöstösi kanssa. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uudistumismyönteisessä työyhteisössä, jossa saat tueksesi ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan. Muiden ammattilaisten ohella tukenasi on lääketieteellisestä johtamisesta ja hoidosta vastaava johtava ylilääkäri.

Toivomme, että mielenkiintoasi tehtävään lisää myös uuden hyvinvointikeskuksen suunnittelu ja rakennuttaminen, mistä kaupunki on tehnyt hankepäätöksen.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.11.2018 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Organisaation kuvaus

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. perusturvajohtaja Katja Uitus-Mäntylä p. 040 779 9270.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.