Open vacancy Sipoon kunta

Ravitsemistyöntekijä

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, RuokapalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
202747
Hakuaika alkaa: 
5.11.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan ruokapalvelut on toiminnallisesti keskitetty 3 valmistuskeittiöön ja jakelukeittiöitä on 13.

Haemme nyt RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen alkaen 3.12.2018, tai sopimuksen mukaan.

Ravitsemistyöntekijänä työskentelet valmistuskeittiön monipuolisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu salaatin ja lisäkkeiden valmistusta, astiahuolto- ja puhtaanapitotehtäviä, tavaran vastaanottoa sekä asiakaspalvelua. Työskentelet osana tiimiä, jossa omalta osaltasi vastaat hyvän työilmapiirin ylläpitämisestä ja työturvallisuudesta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, suhtaudut asioihin ja ihmisiin avoimesti sekä tartut työhön oma-aloitteisesti. Arvostamme työntekijässä joustavuutta ja kokemusta alalta. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä hygieniapassi. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön iloisten työntekijöiden joukossa. Kielivaatimuksena tehtävässä on toisen kotimaisen kohtalainen suullinen ja kirjallinen taito.

Viikoittainen työaika tehtävässä on 38 h 45 min. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 19.11.2018 klo 14.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Christina Lönnholm, christina.lonnholm(at)sipoo.fi, 0503608785