Open vacancy Loviisan kaupunki

Tietojärjestelmäasiantuntija

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusÖhmansgatan 4Loviisa
Työavain: 
202804
Hakuaika alkaa: 
6.11.2018
Hakuaika päättyy: 
30.11.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019
Työn kuvaus

Haemme tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen tehtävään 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tietojärjestelmäasiantuntijan työ keskuksessamme on vaihtelevaa ja ajoittain hyvinkin nopeatahtista työtä, jonka tavoitteena on tarjota keskukselle parasta mahdollista palvelua.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat projektivastuu tietojärjestelmien ja mobiililaitteiden hankinnasta ja digitalisoinnista sekä perusturvakeskuksen tietosuojavastaavana toimiminen.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hahmottamista, hyviä ongelmanratkaisutaitoja, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Edellytämme sinulta alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistotasoista tutkintoa sekä kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta. Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Hankinta- ja sopimusasioiden osaaminen luetaan eduksi.

Työaika on 36,75 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

tiedustelut arkisin klo 13-15 taloussuunnittelija Annette Povenius, annette.povenius@loviisa.fi, puh 0440 555 927