Open vacancy Kangasalan kaupunki

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kangasalan kaupunkiKangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, VarhaiskasvatusKunnantie 1Kangasala
Työavain: 
202818
Hakuaika alkaa: 
6.11.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2022 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatus käyttää sähköistä rekrytointia sijaisten rekrytoinnissa. Jos olet kiinnostunut tekemään eri pituisia sijaisuuksia päiväkodinopettajan, päivähoitajan tai ryhmäavustajan tehtävissä eri päiväkodeissamme, täytäthän hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kyseessä olevan tehtävän henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset pätevyyden vahvistamiseksi. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Päiväkodinjohtajat tai päiväkodin vastuuhenkilöt voivat tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Organisaation kuvaus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Yhteystiedot

Päiväkodinjohtajat