Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Vammaisohjaaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
202898
Hakuaika alkaa: 
6.11.2018
Hakuaika päättyy: 
30.11.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana vammaisohjaajan toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella vammaispalvelujen tulosyksikössä Kaarna-kodin Maahisessa. Kaarna-koti on Siikajoen kunnassa Ruukin kylällä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti, jossa pienkoti Maahinen on profiloitunut autismikodiksi.

Kelpoisuusehtona vammaisohjaajan toimeen on vähintään sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto ja osaamista vammaistyöstä. Työkokemus kehitysvammatyöstä ja erityisosaaminen autisminkirjosta katsotaan eduksi.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva hygieniapassi. Noudatamme toimen täytössä kuuden kuukauden koeaikaa. Toimessa edellytetään 1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, Pl 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vammaispalveluohjaaja Tanja Lievonen puh. 040 135 7902. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi .