Liikunnanohjaajan vakituinen toimi

Nokian kaupunkiNokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Vapaa-aikapalvelut, LiikuntapalvelutVälikatu 24Nokia
Työavain: 
203041
Hakuaika alkaa: 
7.11.2018
Hakuaika päättyy: 
28.11.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Liikunnanohjaaja vastaa erilaisten ja eri-ikäisille suunnattujen terveysliikuntaryhmien ohjauksesta sekä alkeisuimakoulujen ja koululaisuintien ohjaamisesta. Tehtävään sisältyy uinninvalvonnan tehtävät, asiakaspalvelu ja uimahallin asiakkaiden turvallisuudesta huolehtiminen. Työn tavoitteena on edistää eri-ikäisten ihmisten liikuntatottumuksia, ja sitä kautta nokialaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Liikunnanohjaaja osallistuu uimahallin palveluiden suunnitteluun yhteistyössä uimahallin muun henkilöstön ja liikuntapalvelupäällikön kanssa. Liikunnanohjaaja suunnittelee ja toteuttaa erilaisia liikuntatapahtumia. Yhteistyö oppilaitosten, varhaiskasvatusyksiköiden, liikunta- ja urheiluseurojen ja muiden alan sidosryhmien kanssa kuuluu tehtäviin. Liikunnanohjaajat ovat velvollisia tutustumaan uimahallin turvallisuusasiakirjaan ja päivityksen yhteydessä ottamaan kantaa myös turvallisuusasiakirjan sisältöön allastyön näkökulmasta. Liikunnanohjaajalla voi olla myös yksittäisiä erikseen nimettyjä vastuu-alueita (esimerkiksi koululaisuinnit, uimakoulut, liikuntaneuvonta, Timmi, perehdytys tms.).

Liikunnanohjaajan tehtävä edellyttää vastuullisuutta, riittävää fyysistä toimintakykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä monipuolisia liikunnanohjaustaitoja. Lisäksi työ edellyttää oman osaamisen jatkuvaa kehittämistä sekä pelastus-, ja ensiaputaitojen ylläpitoa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto tai vastaava liikunta-alan koulutus. Uimahallin toimeen valittavalta liikunnanohjaajalta edellytetään hyväksytysti suoritettua pelastusuintia.

Tehtävään valitun on toimitettava työnantajalle rikosrekisterilain 6 § 2 momentin tarkoittama rikosrekisteriote ja työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Yhteystiedot

Liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie, p.040 1334427.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen 28.11.2018 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi