Open vacancy Sipoon kunta

Henkilöstöpäällikkö

Sipoon kuntaTalous- ja hallintokeskusIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
203042
Hakuaika alkaa: 
7.11.2018
Hakuaika päättyy: 
21.11.2018 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on nopeasti kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Jatkuva kehittäminen ja edelläkävijäasenne ovat organisaatiomme kulmakiviä. Tavoitteenamme on muuttua vaiheittain itseoppivaksi asiantuntijaorganisaatioksi ja meillä on käynnissä muutosprosessi tämän tueksi.

Etsimme nyt joukkoomme aikaansaavaa ja yhteistyökykyistä HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ, jolla on osaamista ja tahtoa kehittää Sipoota tavoitteemme suuntaan.

Henkilöstöpäällikkönä vastaat koko kunnan henkilöstö- ja palvelussuhdeasioista kunnan strategian ja henkilöstöpolitiikan mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat henkilöstöpalvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä vastaaminen HR:n kaikista osa-alueista, kuten palvelussuhdeasioista, työsuojelusta, osaamisen kehittämisestä sekä rekrytoinnista. Henkilöstöpäällikkönä olet myös kunnan johtoryhmän jäsen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta työehtosopimusten ja työlainsäädännön soveltamisesta sekä strategista osaamista toiminnan ja henkilöstön kehittämisestä. Toivomme sinulta näyttöjä suurehkon organisaatiomuutoksen läpiviemisestä sekä intoa tarttua osaltasi Sipoon muutosprosessiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden oman kompetenssin kehittämiseen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös kokemusta kunnallisten työ- ja virkaehtosopimusten soveltamisesta.

Virka on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, koeaika on 6 kuukautta ja virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään jättämään 21.11 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Kutsumme potentiaalisia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Mikael Grannas 0407529803 9.11 klo 14-15, 15.11 klo 10-11 ja 20.11 klo 8-9 tai mikael.grannas(at)sipoo.fi