Open vacancy Kirkkonummen kunta

Kuntakehityspäällikön virka

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, konsernihallinto, elinkeinopalvelutKirkkonummi
Työavain: 
203065
Hakuaika alkaa: 
8.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 12.00
Palkka: 
4 252,50 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunta hakee innovatiivista ja aikaansaavaa kuntakehityspäällikköä kunnan elinvoimaisuuden edistäjäksi.

Kuntakehityspäällikön virka on sijoitettu kunnan konsernihallintoon hallintojohtajan alaisuuteen. Hakemamme henkilö vastaa kunnan elinkeino-, matkailu- ja markkinointikoordinaatiosta, koordinoi kunnan elinvoimaisuuden kehittämistä, ohjaa kunnan työllisyyttä edistäviä toimenpiteitä ja edistää kirkkonummelaista yrittäjyyttä. Toiminnan painopistealueet on kirjattu kuntastrategiasta johdettuihin elinvoima- ja hyvinvointiohjelmiin. Kuntakehityspäällikkö toimii kuntakehitysjaoston esittelijänä.

Kuntakehityspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus tehtävistä, jotka edistävät kunnan elinkeinotoimintaa ja kuntamarkkinointia.

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta ja näyttöjä alalta. Toimelias ja kehittävä työote, konkreettisia toimenpiteitä tuottava asenne ja innostus tehtäväkenttään katsotaan eduksi. Kunta on kaksikielinen, joten molempien kansalliskielten hallinta tai ainakin uskallus niiden rohkeaan käyttämiseen katsotaan lisäansioksi.

Tarjoamme valituksi tulevalle henkilölle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Työ on itsenäistä, joten odotamme itseohjautuvaa työskentelyasennetta. Arvostamme tahtoa kehittää Kirkkonummen elinvoimaisuutta uudelle tasolle.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 252,50 euroa kuukaudessa.
Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.
Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan 23.11.2018 klo 12:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 203065).

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, puh. 0408218528 ja hallintojohtaja Anu Karkinen, puh. 040 1269670.