Open vacancy Carea

Ihotautien erikoislääkäri

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
203109
Hakuaika alkaa: 
12.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.12.2018 23.59
Palkka: 
Palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tuotamme palvelut Kymenlaaksoon. Kotkaan nousee paraikaa kokonaan uusi keskussairaalarakennus ja Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen alkaa tänä vuonna.

Haemme ihotautien erikoislääkäriä Kotkaan

Työnkuvaan kuuluvat kaikki ihotautien erikoisalan osa-alueet allergologiasta, tulehduksellisiin ihosairauksiin ja ihokirurgiaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavaa ja yhteistyökykyistä otetta. Erilaisista työaikajärjestelyistä on mahdollisuus neuvotella.

Kelpoisuusvaatimuksena on ihotautien erikoislääkärin pätevyys.

Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Meillä on mahdollista vaikuttaa omaan työtehtävään ja osallistua toiminnan kehittämiseen SOTE-uudistuksen tuomissa haasteissa.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

ylilääkäri Anna Hannuksela-Svahn
p. 020 633 6003
anna.hannuksela-svahn@carea.fi