Open vacancy Kirkkonummen kunta

Työllisyyskoordinaattori

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, konsernihallinto, elinkeinopalvelutErvastintie / Ervastvägen 2Kirkkonummi
Työavain: 
203128
Hakuaika alkaa: 
8.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 12.00
Palkka: 
2 971,09 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunta hakee vakituiseen työsopimussuhteeseen työllisyyskoordinaattoria.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus työllisyyttä edistävistä tehtävistä. Kunta on kaksikielinen, työkieli on suomi. Molempien kotimaisten kielten hallinta katsotaan eduksi.

Työllisyyskoordinaattori innovoi ja toteuttaa konkreettisia toimenpiteitä erityisesti pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyden vähentämiseksi. Odotamme, että valituksi tulevalla henkilöllä on vankka työllisyysasioiden kokonaistuntemus ja kyky toimia yhteistyöverkostoissa. Työllisyyskoordinaattori käy aktiivista vuoropuhelua esimerkiksi yrittäjien, yhdistysten ja järjestöjen kanssa, ja pyrkii toimillaan edistämään kunnan työllisyystilannetta. Työllisyyskoordinaattorin tehtävänä on myös koordinoida kunnan eri toimialojen tuottamia työllistämistoimenpiteitä poikkihallinnollisesti. Työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ja odotamme valituksi tulevalta henkilöltä vahvaa itseohjautuvuutta ja kykyä toimia useissa päällekkäisissä projekteissa samanaikaisesti. Koska työllisyyskoordinaattori huolehtii myös työllisyyteen liittyvien asiakirjojen, hakuprosessien, hankkeiden ja muiden hallinnollisten asioiden käytännön toteuttamisesta, edellytämme tarkkuutta ja työllisyysasioihin liittyvien hallintoprosessien tuntemusta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 971,09 euroa kuukaudessa.
Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 23.11.2018 klo 12:00 mennessä. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 203128).

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja: hallintojohtaja Anu Karkinen, puh. 040 1269 670.