Open vacancy Kauhavan kaupunki

Lomituspalvelupäällikkö

Kauhavan kaupunkiKauhavan kaupunkiKauppatie 109Kauhava
Työavain: 
203295
Hakuaika alkaa: 
8.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2019
Työn kuvaus

Haemme Kauhavan kaupungin lomitushallinnon paikallisyksikköön lomituspalvelupäällikköä vakituiseen virkaan 1.4.2019 alkaen.

Kauhavan kaupungin lomitushallinnon paikallisyksikkö järjestää lomituspalvelut Kauhavan kaupungin, Evijärven ja Lappajärven kuntien maatalousyrittäjille ja turkistarhaajille.

Lomituspalvelupäällikkö toimii maatalousyrittäjien lomituspalvelulain mukaisena hallintotehtäviä hoitavana vastuuhenkilönä Kauhavan paikallisyksikössä. Lomituspalvelupäällikkö toimii Kauhavan kaupungin lomitushallinnon paikallisyksikön esimiehenä ja vastaa lomituspalveluiden lainmukaisesta, taloudellisesta ja tarkoituksenmukaisesta toteuttamisesta sekä oman toimialansa strategisesta ja toiminnallisesta kehittämisestä.

Lomituspalvelupäällikön viran kelpoisuusehtona on perehtyneisyys lomitushallintoon ja soveltuva, opistotasoinen koulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää toimialan ja sen lainsäädännön sekä kunnallishallinnon hyvää tuntemusta sekä näkemystä toimialan palveluiden kehittämisestä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lomituspalvelupäällikön työaika on toimistotyöaika ja viran koeaika on 6 kk.

Hakemus ja todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan 23.11.2018 klo 12 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen Kauhavan kaupunki, Kirjaamo, Kauppatie 109, 62200 Kauhava.

Organisaation kuvaus

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Yhteystiedot

Lisätietoja: kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala, puh 040 553 0354, juha-martti.kuoppala (at )kauhava.fi