Open vacancy Viitasaaren kaupunki

Sairaanhoitaja

Viitasaaren kaupunkiViitasaaren kaupunki/Perusturva/Sairaalapalvelut/Viitasaaren sairaalaViitasaari
Työavain: 
203296
Hakuaika alkaa: 
8.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 13.00
Palkka: 
KVTESn mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Viitasaaren kaupungin perusturvassa julistetaan haettavaksi

Sairaanhoitajan toimi Viitasaaren terveyskeskuksen vuodeosastolle 1.1.2019 alkaen

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa nro 559/94 ,
5 §:ssä säädetty pätevyys. Työ on jaksotyötä ja palkkaus Kvtes:in mukainen. Työpanos kohdistuu pääsääntöisesti lyhytaikaisosastolle.

Tarjoamme monipuolisia hoitotyön tehtäviä ja osaavan henkilöstön tuen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä potilaiden toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa hoito- ja ohjaustyön hallintaa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä.

Työpaikka on savuton ja organisaation päihdeohjelman mukaisesti uusille työntekijöille tehdään huumetestaus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV aikaisemmasta työhistoriasta ja opinnoista 16.11.2018 klo. 13 mennessä. Toimiin haku ensisijaisesti kuntarekryn kautta. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi lähettää postitse.

Sairaalapalvelujohtaja
Pirjo Grönholm-Paananen
Sairaalantie 4
44500 Viitasaari
p.044-4597 614
pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi

Organisaation kuvaus

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.

Yhteystiedot

Sairaalapalvelujohtaja Pirjo Grönholm-Paananen, Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari, p. 044-4597 614,
pirjo.gronholm-paananen@viitasaari.fi