Open vacancy KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Ohjaajan toimi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymäVerkarannan asumisyksikköVerkaranta 7ELieto
Työavain: 
203415
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
17.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Verkarannan asumisyksikköön ohjaajaa vakituiseen toimeen. Olethan oma-aloitteinen, kiinnostunut kehitysvammatyöstä sekä oman työn kehittämisestä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Verkarannan asumisyksikkö on avohuollon yksikkö, jossa on 28 asiakaspaikkaa kolmessa eri kotiryhmässä. Koti 1:n asiakkaat hyötyvät kevyestä tuesta ja ohjauksesta. Koti 2:n asiakkaat ovat ikääntyviä ja tarvitsevat hoidollisempaa osaamista. Koti 3:ssa toimii asumisvalmennusyksikkö nuorille itsenäistyville henkilöille.
Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään yksilöllisen suunnitelman avulla omat tavoitteet, joilla pyritään saavuttamaan mielekäs, oman näköinen elämä. Tavoitteena on luoda jokaiselle asiakkaalle hyvät mahdollisuudet hyvinvointiin sekä turvalliseen elämään. Jokapäiväisissä toimissa kannustetaan omatoimisuuteen ja turvataan itsemääräämisoikeus.

Kelpoisuusehdot: Tehtävään soveltuva sosiaalialan koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Verkaranta 7E, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä: hakuavain 203415 / Verkarannan asumisyksikkö, ohjaajan toimi.

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Yhteystiedot

Asumisyksikön vs. palveluesimies Annukka Kainulainen, puh. 040 180 5135 (arkisin klo 8-16) tai sposti: annukka.kainulainen@kto-vs.fi