Open vacancy Laitilan kaupunki

Kirjastovirkailija

Laitilan kaupunkiLaitilan kaupunki, SivistystoimiKauppakatu 5Laitila
Työavain: 
203429
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
30.11.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Soita somer, helkä hiekka, laula laine huoleton (Eino Leino). Kustaa Hiekan ansiosta Laitilan kaupunginkirjastolla on kaunis ja toimiva kirjastorakennus, jossa on hyvä tehdä työtä. Olemme aktiivinen ja arvostettu osa yhteisöä.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja innovatiivista senioripalvelujen kehittäjää. Vastuualueeseen kuuluu myös aikuisten kirjastoaineiston hankinta ja osallistuminen asiakaspalveluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot taikka tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (kirjastoasetus 6.6.2013/406).

Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja verkostoitumistaitoja, tietoteknistä osaamista ja halua kehittää omaa työtä ja osaamista. Edellytämme hyvää perehtyneisyyttä kirjallisuuteen. Odotamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä joustavuutta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Laitilassa on pääkirjasto ja kirjastoauto. Pääkirjaston osoite on Kauppakatu 5, 23800 Laitila. Henkilökuntaa on yhteensä kuusi. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Laitilan kaupunginkirjasto kuuluu Vaski-kirjastoihin, kirjastojärjestelmä on Axiell Aurora ja verkkokirjastojärjestelmä Vaski-Finna.

Työaikamuoto on toimistotyö, työaika 36 h 45 min/viikko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydämme lähettämään ensisijaisesti: www.kuntarekry.fi tai sähköpostitse: marja-liisa.mutka@laitila.fi. Postitse lähetettävät hakemukset osoitetaan: Marja-Liisa Mutka, Laitilan kaupunginkirjasto, Kauppakatu 5, 23800 Laitila.

Organisaation kuvaus

Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

kirjastotoimenjohtaja Marja-Liisa Mutka, puh. 050 590 2613 tai marja-liisa.mutka@laitila.fi