Open vacancy Sipoon kunta

Laaja-alainen erityisopettaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, KoulutuspalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
203434
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 14.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 640 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Sijaitsemme Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen.

Haemme Sipoonlahden kouluun LAAJA-ALAISTA ERITYISOPETTAJAA ajalle 3.12.2018-2.6.2019 tai aloitus sopimuksen mukaan

Sipoonlahden yhtenäiskoulussa on hyvä erityisopetuksen tiimi ja koulussa toteutetaan monipuolisia opetusjärjestelyjä siten, että erityisopettaja toimii tiiviissä yhteistyössä luokan- ja aineenopettajien kanssa. Haemme henkilöä, jolla on erinomaiset yhteistyötaidot, joustava ja innovatiivinen työote ja jolle oppilaan etu on tärkein peruste tukimuotojen valinnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena erityisopettajan pätevyys, joka määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan 3kk koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään viimeistään 23.11.2018 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-apulaisrehtori Tiina Luomanen, puh. +358 505716956, tiina.luomanen(at)sipoo.fi