Open vacancy Kittilän kunta

Sosiaalityöntekijän virka

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15Kittilä
Työavain: 
204676
Hakuaika alkaa: 
20.11.2018
Hakuaika päättyy: 
19.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.2.2019
Työn kuvaus

Kittilän kunnassa on haettavana sosiaalityöntekijän virka.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista (272/2005) annetun lain 3 §:n mukaista pätevyyttä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelu, lastenvalvojan sijaistaminen, lapsiperheiden sosiaalityö, aikuissosiaalityö alle 30 -vuotiaiden kanssa sekä sosiaalipäivystys (takapäivystys).

Kittilän sosiaalitoimistossa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää joista yksi on vastaava ja lastenvalvoja. Heidän työpareinaan toimii etuuskäsittelijä, päihde- ja mielenterveystyöntekijä, päivätoiminnanohjaaja/perhetyöntekijä ja sosiaaliohjaaja/perhetyöntekijä. Teemme suunnitelmallista yhteistyötä monien yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyö on laajaa Tunturi-Lapin alueella. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden täydennyskoulutukseen.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Pätevien hakijoiden kohdalla voidaan neuvotella palkasta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Valitun tulee osoittaa ennen tehtävän vastaanottamista alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään työnantajalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus tulee jättää 19.12.2018 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Perusturvajohtaja Markku Tuunainen, puh. 040 8476 526, markku.tuunainen(at)kittila.fi tai
Vastaava sosiaalityöntekijä Anri Tiri, puh. 0400 139 684, anri.tiri(at)kittila.fi