Open vacancy Someron kaupunki

Palveluohjaajan kokoaikainen virkasuhde

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, PerusturvaJänistie 1Somero
Työavain: 
204703
Hakuaika alkaa: 
20.11.2018
Hakuaika päättyy: 
14.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:N mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana

Palveluohjaajan kokoaikainen virkasuhde 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palveluohjaajan sijoituspaikkana on terveyskeskus.

Kelpoisuusehtona palveluohjaajan virkaan on soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä riittävä kokemus alan tehtävistä. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijalta odotamme kokemusta ikäihmisten ja sairaiden palvelutarpeeseen liittyvistä ohjaus- ja neuvontatehtävistä, palvelutarpeenarvioinnista sekä asiantuntemusta sosiaalipalveluista ja -etuuksista. Palveluohjaajan työkuvaan liittyy myös asiakaspäätösten tekeminen. Odotamme hakijalta lisäksi joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Palveluohjaajan työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 14.12.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www. kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Perusturvajohtaja Taru Nordlund,
p. 044 7791 500
etunimi.sukunimi@somero.fi

Kotihoidon esimies Mari Paasikivi,
p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi