Open vacancy Carea

Puheterapeutti Kotkaan

CareaCareaKotka
Työavain: 
204944
Hakuaika alkaa: 
23.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.12.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule työskentelemään moniammatilliseen työryhmäämme Kymenlaakson keskussairaalaan Keskussairaalassamme työskentelee puheterapeutit aikuisneurologian, lastenneurologian, sosiaalipalveluiden ja KNK:n yksiköissä.

Kelpoisuutena on laillistetun puheterapeutin pätevyys.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Ilkka Pieninkeroinen,
puh. 020 633 3090
Carean keskus puh. 05-220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi