Open vacancy Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Sairaanhoitaja

Kuntayhtymä KaksineuvoinenTerveyspalvelutKauhava
Työavain: 
205042
Hakuaika alkaa: 
22.11.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Erilaisia asiakkaita, vaihteleva työ, sopivasti itsenäistä, sopivasti moniammatillista tiimityötä sekä ennen kaikkea mukava työyhteisö. Kuulostiko hyvältä? Tule meille sairaanhoitajaksi!

Meillä nimittäin on tarjolla ammatillista haastetta, akuutteja tilanteita ja rauhallista ohjausta eri-ikäisten asiakkaiden parissa. Jos olet halukas monipuoliseen ja innostavaan työhön, haluat kehittymismahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön, olet etsimämme henkilö.

Vahvistamme osaavaa joukkoamme sairaanhoitajalla. Toivomme Sinulta positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää kliinistä osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä motivoitunutta otetta työhön. Eduksi katsomme myös voimassa olevan LOVe-luvan ja aiemman työkokemuksen vastaavasta työstä sekä akuuttihoidon ja pitkäaikaissairauksien hoidon osaamista.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen avosairaanhoidon poliklinikat sijaitsevat kuudella eri hyvinvointiasemalla. Toimen alkusijoituspaikka on Kauhavan hyvinvointikeskuksen poliklinikka, mutta tarvittaessa autamme toisiamme myös muilla asemilla. Työ on 2-vuorotyötä.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus (559/1994). Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Tehtävässä edellytetään työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48§). Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan, Kauhavan kaupungin ja Lappajärven kunnan yhteensä noin 23 500 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme, lähes 900 työntekijää, haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Yhteystiedot

Avosairaanhoidon palveluesimies Marko Seppänen puh. 040 487 4744, hoitotyön johtaja Piia Kujala puh. 040 162 7315 tai rekrytointivastaava Kati Hautala puh. 040 183 6398. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)kaksineuvoinen.fi tai meilletoihin(at)kaksineuvoinen.fi