Open vacancy Oulunkaaren kuntayhtymä

Palveluesimies Simon kotihoito ja asumispalvelut

Oulunkaaren kuntayhtymäSimon vanhuspalvelutSimo
Työavain: 
205183
Hakuaika alkaa: 
30.11.2018
Hakuaika päättyy: 
21.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Simon kotihoidossa tuotetaan suunnitelmallisia perushoidon, sairaanhoidon ja huolenpidon palveluja kotona asuville kuntalaisille yhteistyössä eri palvelualojen kanssa. Asumispalveluja tarjotaan kotihoidolla tuettuna sekä tehostettuna asumispalveluna. Kotihoidossa avainasemassa on sähköisten palvelujen laajentaminen sekä asiakaslähtöisesti kehittää monimuotoista palvelurakennetta. Palveluesimies vastaa Simon kotihoidon ja asumispalveluiden talouden ja toiminnan johtamisesta.

Palveluesimiehen kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto. Arvostamme alan tuntemusta, aikaisempaa esimieskokemusta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä talous- ja henkilöhallinnon osaamista.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Organisaation kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymän muodostavat viisi omistajakuntaa: Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala.

Kuntayhtymä järjestää alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Oulunkaari tarjoaa jäsenkunnille elinkeinopalveluja sekä seudullisen kuntapalvelutoimiston kautta talous-, henkilöstö- ja tietopalveluja.

Asukkaita Oulunkaaren alueella on noin 28 000. Oulunkaari on tunnettu maaseudun palvelujen kehittäjä Oulun läheisyydessä. Panostamme voimakkaasti uusiin toimintamalleihin, teknologian hyödyntämiseen ja sähköiseen asiointiin. Organisaatiossamme työskentelee noin 1200 osaajaa.

Yhteystiedot

Vanhuspalvelujohtaja vs. Hannele Pöykiö, hannele.poykio@oulunkaari.com, 050 310 7370