Open vacancy Haapaveden kaupunki

Suuhygienisti

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Hammashoitola, Hammashoitola HaapavesiMyyrinkuja 1Haapavesi
Työavain: 
205227
Hakuaika alkaa: 
23.11.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTESin mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
14.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suuhygienistin toimi Haapaveden hammashoitolassa toistaiseksi voimassa olevana.
Työnkuvaan kuuluu suuhygienistin työn lisäksi tarvittaessa hammaslääkärin avustaminen ja keskitettyyn puhelinajanvaraukseen vastaaminen. Pätevyysvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto sekä terveydenhuollonammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Arvostamme itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on tiimityöskentelyä. Aikaisempi kokemus suuhygienistin työstä katsotaan hyväksi. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi .Löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Eeva Mäki, palveluesimies
eeva.maki@haapavesi.fi
044-7591443