Open vacancy Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Kasvatusalan opettaja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäHyvinvointi-toimiala KoulutuspalvelutOjakkalantie 2Espoo, Kirkkonummi, Lohja, Vihti
Työavain: 
205322
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 12.00
Palkka: 
KVTES/OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Haemme päätoimista kasvatusalan opettajaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja) 1.1.2019 alkaen. Edellytämme opettajalta muodollista kelpoisuutta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta.
Tehtävässä edellytetään kasvatusalan ja erityisesti varhaiskasvatuksen käytännön työkokemusta. Tehtävä edellyttää myös käytännön opetuskokemusta lähihoitajan tutkinnon osien opetuskokonaisuuksista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kokemusta yksilöllisten opintopolkujen suunnittelusta. Eduksi luetaan monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjaus- ja arviointikokemus.
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A 986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C, liitteen 1 mukaisesti. Vuosityöaika on 800-1500 tuntia.
Tehtävä on sijoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään, hyvinvointi toimialalle Vihdin Nummelaan. Opetusta voi palvelussuhteen aikana olla oppilaitoksen kampuksilla Lohjalla, Vihdissä, Karjaalla, Espoossa ja Kirkkonummella.

Organisaation kuvaus

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta sekä edistää osaamista.
Kuntayhtymässä työskentelee noin 350 työntekijää ja opiskelijoita on vuosittain noin 3 500.
Jäsenkuntia ovat Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti.
Toimipisteitämme on Lohjalla, Vihdissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Yhteystiedot

Lisätietoja työstä ja työtehtävistä antaa koulutuspäällikkö Anne Sinivuori p. 044369 7182 ja työsuhteen ehdoista toimialarehtori Eero Hillman p. 050 366 7814 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)luksia.fi