Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Palkkasihteeri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelänneOllintie 26Pyhäjärvi
Työavain: 
205326
Hakuaika alkaa: 
26.11.2018
Hakuaika päättyy: 
10.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Haemme palkkasihteeriä osaavaan joukkoomme. Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen tukipalveluyksikkö Taloushallinto Selma hoitaa kolmen jäsenkunnan (Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi) sekä kuntayhtymän taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtäviä.

Tehtävänä on palkanlaskenta- ja siihen liittyvät muut tehtävät. Aloituspaikka on Pyhäjärvellä, jossa työskentelee viisi palkkasihteeriä. Edellytämme alan ammattikorkeakoulu- tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä vahvaa kokemusta kunta-alan sopimusten palkanlaskentatehtävistä. Arvostamme sitoutumista tehtävään sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 205326. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Yhteystiedot

Talous- ja henkilöstöjohtaja Seija Kärkkäinen, puh. 044 445 6639, s-posti seija.karkkainen@selanne.net