Open vacancy Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Kasvatusalan tuntiopettaja

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymäHyvinvointi-toimiala KoulutuspalvelutNummentie 6Kirkkonummi, Lohja, Vihti
Työavain: 
205333
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 12.00
Palkka: 
KVTES/OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.1.2019
Työn kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (lähihoitaja) kasvatusalan päätoimista tuntiopettajaa ajalle 7.1.2019 -30.6.2019. Edellytämme opettajalta muodollista kelpoisuutta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta sosiaali - ja terveysalalta.
Tehtävässä edellytetään kasvatusalan ja erityisesti varhaiskasvatuksen käytännön työkokemusta. Tehtävä edellyttää myös käytännön opetuskokemusta lähihoitajan tutkinnon osien opetuskokonaisuuksista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kokemusta yksilöllisten opintopolkujen suunnittelusta. Eduksi luetaan monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja työpaikalla järjestettävän koulutuksen ohjaus- ja arviointikokemus.
Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A 986/1998. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.
Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES, Osion C, liitteen 1 mukaisesti. Opettajan työaika vuosityöajassa on vähintään 800 työtuntia vuodessa.
Tehtävä on sijoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, hyvinvointi toimialalle Lohjalle. Opetusta voi palvelussuhteen aikana olla myös oppilaitoksen muilla kampuksilla Lohjalla, Vihdissä, Karjaalla, Espoossa ja Kirkkonummella.

Organisaation kuvaus

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta sekä edistää osaamista.
Kuntayhtymässä työskentelee noin 350 työntekijää ja opiskelijoita on vuosittain noin 3 500.
Jäsenkuntia ovat Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti.
Toimipisteitämme on Lohjalla, Vihdissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Yhteystiedot

Lisätietoja koulutuspäällikkö Anne Sinivuori p. 044 369 7182 ja työsuhteen ehdoista toimialarehtori Eero Hillman p. 050 366 7814,