Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Terveysinsinöörin virka

Peruspalvelukuntayhtymä KallioYmpäristöterveydenhuolto.Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
205365
Hakuaika alkaa: 
26.11.2018
Hakuaika päättyy: 
27.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:in ja Teknisen sopimuksen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) terveyspalvelut toimialaan kuuluvassa ympäristöterveydenhuollossa on haettavana 27.12.2018 klo 15 mennessä

TERVEYSINSINÖÖRIN virka

Kallion ympäristöterveydenhuollon henkilöstövahvuus on 14,1 henkilöä, joista neljä terveysinsinööriä, valvontaeläinlääkäri, seitsemän praktikkoeläinlääkäriä, eläintenhoitaja, ympäristöterveydenhuollon johtaja ja osa-aikainen osastosihteeri.

Kelpoisuusvaatimukset ovat ensisijaisesti terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 mom. ja/tai elintarvikelain (23/2006) 35 §:n mukaiset. Tehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan. Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä ja aktiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisutaitoa. Aikaisempi työkokemus erityisesti elintarvikevalvonnasta katsotaan hakijalle eduksi.

Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Toimipiste sijaitsee Ylivieskassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta tai kirjallinen hakemus osoitteeseen: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, vt. ympäristöterveydenhuollon johtaja, Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska. Kuoreen merkintä terveysinsinöörin virka. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antavat:
- vt. ympäristöterveydenhuollon johtaja Aili Heikkinen, p.044 419 5026
- terveysinsinööri Piia Junnikkala, puh. 044 419 5823
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- vt. ympäristöterveydenhuollon johtaja Aili Heikkinen, p.044 419 5026
- terveysinsinööri Piia Junnikkala, puh. 044 419 5823
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi