Open vacancy Someron kaupunki

Sairaanhoitajan kokoaikainen työsuhde

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, PerusturvaTuruntie 44Somero
Työavain: 
205462
Hakuaika alkaa: 
26.11.2018
Hakuaika päättyy: 
21.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:N mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana sairaanhoitajan kokoaikainen työsuhde.

Sairaanhoitajan ensimmäinen sijoituspaikka on tehostetun palveluasumisen yksikkö Mäntykoti.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi.

Työ on tiimivastaavan sairaanhoitajan tehtävä, sisältäen yksikön toiminnan kehittämistä muun henkilökunnan ja esimiehen kanssa, sekä yksikön sisäisen työn organisointia ja omaisyhteistyötä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 21.12.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja
Marketta Aaltonen p. 044 7792 581
etunimi.sukunimi@somero.fi