Open vacancy Keuruun kaupunki

Keittäjä-siivooja-talonmies

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, SivistyspalvelutJukojärventie 550Keuruu
Työavain: 
205532
Hakuaika alkaa: 
28.11.2018
Hakuaika päättyy: 
12.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Keuruun kaupungin sivistyspalvelut hakee keittäjä-siivooja-talonmiestä Einari Vuorelan koululle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen. Koulu sijaitsee n. 10 km Keuruun keskustasta ja oppilasmäärä on tällä hetkellä 26.

Kelpoisuusvaatimuksena on kokin ammattitutkinto tai ruokapalvelun perustutkinto. Eduksi on myös toimitilahuoltajan ammattitutkinto. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakijalla tulee olla hygieniapassi.

Tehtävässä edellytetään työssä osoitettuja näyttöjä ja lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä perustason atk -osaamista.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää valinnasta päättävälle hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä Oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§).

Toimeen haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mikäli se ei ole mahdollista, hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse: marika.savukoski@keuruu.fi tai kirjeitse: Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Organisaation kuvaus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palvelujen käyttäjät. Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa koulunjohtaja Nina Myllykangas, s-posti nina.myllykangas@keuruu.fi tai puh. 040 0365 737