Open vacancy Haapaveden kaupunki

Sosiaaliohjaaja

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Työavain: 
205555
Hakuaika alkaa: 
27.11.2018
Hakuaika päättyy: 
12.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungin Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perhe- ja sosiaalipalveluissa on haettavana määräaikainen kuuden (6)kuukauden sosiaaliohjaajan virka, joka täytetään 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Työskentelet Haapaveden kaupungin Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalipalveluissa. Viran sijoituspaikka on Haapavesi, mutta osan työajasta toimit Pyhännällä. Työtehtäviin kuuluu monipuolisia sosiaalihuollon tehtäviä mm. aikuissosiaalityössä ja lastensuojelussa, tarkemmat yksityiskohdat työtehtävistä sovitaan yhdessä.
Kelpoisuusehto: Laki 817/2015 8 § mukainen laillisuus , (sosionomi Amk)
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta. Aiempi työkokemus sosiaalityöstä katsotaan eduksi. Oman auto käyttö on välttämätön.
Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002)3 :n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Airi Juntunen, puh. 044-7591 271, airi.juntunen@haapavesi.fi tai perusturvajohtaja Ritva Hantula, puh. 044-7591 460, ritva.hantula@haapavesi.fi