Open vacancy Carea

Sairaanhoitajia nuorisopsykiatriaan

CareaCareaKouvola
Työavain: 
205726
Hakuaika alkaa: 
27.11.2018
Hakuaika päättyy: 
11.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES ja palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme nuorisopsykiatrian osastollemme osaavaan moniammatilliseen joukkoon 4 sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan työ osastolla on monipuolista ja haastavaa. Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on myönteinen asenne työtä kohtaa, sinulle on luontevaa työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Toivomme, että sinulla on vahvaa psykiatrista hoitotyön osaamista, kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä, asiakaslähtöistä työotetta, halua oppia uutta ja hyvä paineensietokyky. Arvostamme lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä nuorisopsykiatrian yksikössä. Osastolla tehdään työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Riitta Vento p. 044 2231477
riitta.vento@carea.fi