Open vacancy Carea

Psykologi lastenpsykiatrian poliklinikalle

CareaCareaKauppakatu 5 BKotka
Työavain: 
205728
Hakuaika alkaa: 
27.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.12.2018 23.59
Palkka: 
KVTES ja palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme psykologia lastenpsykiatrian poliklinikalle Kotkaan.

Psykologipalvelut on 21 ammattilaisen yksikkö, joka vastaa Kymenlaakson erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä. Olemme monipuolistaneet työtapojamme lastenpsykiatriassa, ja lisäämme nyt psykologien määrää pystyäksemme paremmin vastaamaan tarpeeseen.

Lastenpsykiatrian yksikköön kuuluvat Kotkassa ja Kouvolassa toimiva avohoito sekä koko Kymenlaaksoa palveleva osasto. Psykologi osallistuu psyykkisesti oireilevien lasten tilanteen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja hoitoon kokeneen työryhmän jäsenenä. Psykologi tekee lapselle yksilöllisen arvion. Verkostojen kanssa tehtävä jalkautuva yhteistyö on tehtävässä keskeistä ja edellyttää liikkumista koko Kymenlaakson alueella. Tarjoamme monipuolisten tehtävien edellyttämän neuropsykologien ja tunne-elämän häiriöihin perehtyneiden kollegojen tuen ja hyvän työnohjauksen. Työnantaja tukee täydennys- ja jatkokoulutuksia.
.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen p.044 2231 493,
ylilääkäri Mia Tapiola p. 05 22051
psykologi Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279
sähköpostit: etunimi.sukunimi@carea.fi