Open vacancy Carea

Psykologi nuorisopsykiatrian poliklinikalle

CareaCareaKauppakatu 5 BKotka
Työavain: 
205729
Hakuaika alkaa: 
27.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.12.2018 23.59
Palkka: 
KVTES ja palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Psykologipalvelut on 21 psykologiammattilaisen yksikkö, joka vastaa Careassa erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä

Haemme tiimiimme

KOTKAN NUORISOSPSYKIATRIAN POLIKLINIKALLE SIJAISTA 12.3.2020 asti

Carean nuorisopsykiatrian yksikköön kuuluvat poliklinikat Kouvolassa ja Kotkassa sekä sairaalaosasto Kuusankoskella. Psykologi osallistuu psyykkisesti oireilevien nuorten tilanteen kokonaisarviointiin ja hoitoon moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö on keskeistä.

Huolehdimme, että tehtävään tuleva saa hyvän perehdytyksen ja kattavan kollegiaalisen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Nuorisopsykiatrian tehtävässä on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristään.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen, p. 044 2231 493
psykologi Tarjaliisa Raitanen, p. 044 2231 279
sähköpostit: etunimi.sukunimi@carea.fi