Open vacancy Muuramen kunta

Liikunnanohjaaja-uimaopettaja

Muuramen kuntaMuuramen kunta, Sosiaali- ja sivistyspalvelut, Kulttuuri ja vapaa-aikaVirastotie 8Muurame
Työavain: 
205825
Hakuaika alkaa: 
28.11.2018
Hakuaika päättyy: 
18.12.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vuonna 2015 peruskorjatussa Muuramen uimahallissa työskentelee esimiehen lisäksi 3 päätoimista uimaopettaja-uinninvalvojaa sekä tuntiohjaajia. Henkilökunta tekee ohjaustyötä sekä vesiliikunnassa että uimahallin yhteydessä olevalla kuntosalilla. Palvelujen kehittyessä ja laajentuessa haemme ryhmään liikunnanohjaaja-uimaopettajaa.

Työtehtäviin kuuluu uimaopetus, vesiliikunnan ohjaus ja uinninvalvonta sekä kuntosaliohjaus ja liikuntaneuvonta. Lisäksi tehtävä sisältää asiakaspalvelua sekä kassa- ja kahviotyöskentelyä.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Edellytämme hakijoilta liikunnanohjaaja AMK tai liikuntaneuvojan tutkintoa sekä Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvoja- ja uimaopettajan kurssia. Toimeen valitun on suoritettava uinninvalvojan testiuinti.
Eduksi katsotaan kokemus kuntosali- ja liikunnanohjauksesta.

Arvostamme aiempaa kokemusta uimahallityöskentelystä, oma-aloitteisuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja sosiaalisia taitoja, positiivista ja kehittävää työotetta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän Mahdollisuuksien Muuramessa osana Liikkuva Muurame -toiminnan toteuttajaverkostoa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kuukautta. Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Organisaation kuvaus

Muuramen kunta on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Yhteystiedot

Lisätietoja toimesta antaa liikuntajohtaja Hannele Alanärä, puh. 014 659 736 tai uimahallin esimies Riikka Uurtio, puh. 014 659 673.