Open vacancy Carea

Sairaanhoitajia päivystykseen

CareaCarea Kotka, Kouvola
Työavain: 
205929
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
16.12.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

SAIRAANHOITAJAKSI PÄIVYSTYSALUEELLE KOTKAAN TAI KOUVOLAAN

Haemme sairaanhoitajia vakituisiin työsuhteisiin ja useisiin eripituisiin määräaikaisiin tehtäviin työskentelemään Pohjois-Kymen sairaalan ja Kymenlaakson keskussairaalan päivystysalueilla.

Työskentely päivystysalueella vaatii työntekijältä laaja-alaista osaamista ja kykyä työskennellä paineen alla. Tehtätävässä on sopeuduttava nopeisiin muutoksiin potilaiden voinnissa. Tehtävässä tarvitaan hyvää organisointi- ja priorisointikykyä sekä itsenäistä päätöksentekotaitoa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tehtävässä välttämättömät. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys, sairaanhoitajan tai tutkinto ja lääkehoidon verkkokoulutuksen suorittaminen.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Jari Hinkkurinen, jari.hinkkurinen@carea.fi. p. 040 4884882