Open vacancy Oulunkaaren kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja

Oulunkaaren kuntayhtymäOulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Utajärven perhepalvelutAsematie 10Utajärvi
Työavain: 
205932
Hakuaika alkaa: 
29.11.2018
Hakuaika päättyy: 
13.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Tule Oulunkaarelle Utajärven perhepalveluihin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön hoitamaan perhepalveluiden sosiaaliohjaajan virkaa.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu eri ikäisten asiakkaiden palveluohjaus ja neuvonta, sosiaalihuoltolain mukaisten yhteydenottojen vastaanottaminen, palvelutarpeen arviointi ja siihen liittyvä päätöksen teko, kun kyseessä ei ole erityistä tukea tarvitseva henkilö. Sosiaaliohjaaja vastaanottaa uudet lastensuojeluilmoitukset, ja ohjaa ne eteenpäin. Lisäksi sosiaaliohjaaja arvioi lapsiperheiden kotipalvelun tarpeen, organisoi neuvolan perhetyötä, järjestää Lapset puheeksi -toimintamallin mukaiset neuvonpidot sekä perheohjauksen Aamukahavit. Tehtäviin kuuluu lisäksi sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö ja sosiaaliohjaus sekä työikäisten sosiaaliohjaus ja tarvittaessa mm. aktivointisuunnitelmien teko ja TYP-toiminta. Yhteistyökumppaneita on useilta eri aloilta.

Sosiaaliohjaajana toteuttaessasi palveluohjausta, olet usein asiakkaiden ensimmäinen kontakti sosiaalihuoltoon sekä perhepalveluiden ovi palveluihin, joten edellytämme sinulta tietämystä sosiaalihuollon eri palveluista, palvelualttiutta, itsenäistä työotetta, johdonmukaisuutta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä joustavasti.

Arvostamme kokemusta eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä ja sosiaaliohjauksesta.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan (6kk) päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Organisaation kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Yhteystiedot

vs. perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja/palveluesimies Leena Mämmi-Laukka, leena.mammi-laukka@oulunkaari.com, p. 050 3950 339