Open vacancy Oulunkaaren kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja

Oulunkaaren kuntayhtymäOulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Utajärven perhepalvelutAsematie 10, Utajärvi / Vaalantie 14, VaalaVaala, Utajärvi
Työavain: 
205934
Hakuaika alkaa: 
29.11.2018
Hakuaika päättyy: 
13.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Tule Oulunkaarelle Utajärvi-Vaala alueen perhepalveluihin innokkaaseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön hoitamaan lastensuojelun sosiaaliohjaajan virkaa.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukainen tehostettu perhetyö. Työtä perheiden ja lasten kanssa tehdään itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaan eri ympäristöissä. Työtehtäviin kuuluvat asiakassuunnitelman mukaisen tehostetun perhetyön tekeminen sekä osallistuminen lastensuojelutarpeen selvityksiin yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa. Edellytämme sinulta palvelualttiutta, itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja johdonmukaisuutta.

Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä perhetyöstä ja sosiaaliohjauksesta. Etsimme tiimiimme rohkeaa ja innovatiivista työntekijää, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia sosiaaliohjauksen ja perhetyön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Organisaation kuvaus

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Yhteystiedot

vs. perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja/palveluesimies Leena Mämmi-Laukka, leena.mammi-laukka@oulunkaari.com, p. 050 3950 339