Open vacancy Oulaisten kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

Oulaisten kaupunkiPerusturvakeskusReservikomppaniankatu 7-9Oulainen
Työavain: 
205957
Hakuaika alkaa: 
29.11.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 14.00
Palkka: 
Paikallisen sopimuksen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Terveyskeskuksessa on 6 lääkärinvirkaa, jotka ovat olleet vakinaisesti täytettyinä viime vuodet ja sijaisten saatavuus on ollut myös hyvä. Seinänaapurina Oulaskankaan sairaalaa tarjoaa sekä erikoislääkäritukea että koulutusmahdollisuuksia. Sairaalan laboratorio ja röntgen tarjoavat laajat ja nopeat palvelut. Työnkuva on monipuolinen; vastaanotto, päiväpäivystys, vuodeosasto, neuvolat, kotisairaanhoito, palvelutalot sekä konsultaatiotuki itsenäistä vastaanottoa pitäville sairaanhoitajille, reseptihoitajille ja fysioterapeutin suoravastaanotolle.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen. Virka on kaupungin hallintosäännön, perusturvapalveluiden päävastuualueen johtosäännön ja kunnallisen eläkesäännön alainen. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta liitteineen, www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja antavat vs. johtava lääkäri Petri Mäenpää puh. 044-4793 462 sekä perusturvajohtaja Rainer Kolppanen puh. 044-4793 280. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.