Open vacancy Loviisan kaupunki

Sairaanhoitajaa kotihoitoon

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
206368
Hakuaika alkaa: 
4.12.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
11.2.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kotihoitoon. Työ alkaa 11.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tärkein tehtävämme on ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, mahdollisimman itsenäisen selviytymisen ja hyvän elämän mahdollistamista kotona. Toteutamme kuntouttavaa työtapaa, haluamme tukea asiakkaiden toimintakykyä ja kotona selviytymistäsi vahvistamalla heidän omia voimavaroja ja omaa aktiivisuutta. Kannustamme omaisia ja lähipiiriä osallistumaan hoitoon ja huolenpitoon.

Kotihoito toimii kolmessa vuorossa. Kotihoidon sairaanhoitajana työskentelet tällä hetkellä päivisin, työhösi kuuluu myös viikonlopputyötä noin kerran kuudessa viikossa. Haemme henkilön joka on avoin uusille ideoille ja työtavoille. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos Mukana".

Teet työtä asiakkaan kotona, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,75 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi