Open vacancy Kemin kaupunki

Ohjaajan sijaisuus

Kemin kaupunkiKemin kaupunkiKeskuspuistokatu 30Kemi
Työavain: 
206416
Hakuaika alkaa: 
7.12.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
25.2.2019
Työn kuvaus

Kemin kaupungin sosiaalityön palveluissa, Kemin nuorisokodilla on avoimena:

Ohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalla 25.2.2019-23.8.2019 väliselle ajalle.

Kemin nuorisokoti on seitsemänpaikkainen ympärivuorokautinen, kemiläisille nuorille tarkoitettu kodinomainen, lastensuojelun sijaishuollon yksikkö.

Kemin nuorisokoti tarjoaa nuorille kannustavan fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista kasvua ja kehitystä tukevan kasvuympäristön. Työntekijät noudattavat työssään aidon välittämisen ja läsnäolon periaatteita. Toiminnan tavoitteena on taata nuorille turvalliset ja eheät kasvu- ja kehitysolosuhteet ja vahvistaa nuorten eri ikäkausina tarvittavia tietoja ja elämänhallinnan taitoja matkalla kohti itsenäistymistä ja vastuullista aikuisuutta. Toimintaperiaatteena on tiivis yhteistyö lapsen verkoston kanssa sekä perhesuhteiden eheyttäminen ja ylläpitäminen.

Ohjaaja toimii nuorisokodin hoito- ja kasvatustehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§ mukainen oikeus harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002). Lisäksi edellytämme hygieniapassia ja katsomme eduksi, mikäli hakijalla on ajokortti.

Hakijan on lisäksi täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut vaatimukset, ehtojen täyttyminen tarkistetaan ennen työsuhteen alkamista.

Organisaation kuvaus

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle. Kemi on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa nuorisokodin johtaja Päivi Kaniin 040-3564172 tai sosiaalityönjohtaja Arto Alajärvi 040-5092739