Open vacancy Someron kaupunki

Maaseutuyksikön päällikkö

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, Hallinto- ja talousJoensuuntie 20Somero
Työavain: 
206456
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
3221,03 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2019
Työn kuvaus

Someron kaupunki hoitaa isäntäkuntana Someron, Forssan ja Tammelan maaseutuhallinnon tehtäviä. Maaseutuyksikössä työskentelee viisi henkilöä.
Maaseutuyksikön päällikön tehtävänä on johtaa maaseutuhallinnon kokonaisuutta, vastata maataloustukijärjestelmän kuntatason tehtävien asianmukaisesta hoitamisesta ja organisoinnista, toimia maaseutuyksikön lähiesimiehenä, osallistua maaseudun ja maaseutuelinkeinojen kehittämiseen sekä valmistella kaupungin metsien ja peltojen käyttöön ja hoitoon liittyvät asiat kaupunginhallituksen päätettäväksi.
Edellytämme virkaan valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vähintään aikaisempaa opistotason agrologin tutkintoa, EU:n ja kansallisten tukijärjestelmien hallintaa ja vähintään viiden vuoden kokemusta maataloushallinnosta. Maataloushallinnon osaamisen lisäksi arvostamme esimiestaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, kehitysmyönteistä otetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat maaseutuyksikön päällikkö Mari Pentti-Tuomisto p. 050 619 56 ja hallintojohtaja Hanna Saarni p. 044 7791 210.