Liikunnanohjaaja

Iitin kuntaIitin kunta, Sivistyspalvelut , Liikunta- ja vapaa-aikapalvelutRautatienkatu 20-22Iitti
Työavain: 
206469
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.1.2019
Työn kuvaus

Iitin kuntaan haetaan määräaikaista liikunnanohjaajaa ajalle 14.1.2019-13.12.2019. Liikuntapalvelut on tärkeä osa Iitin kunnan palveluita ja siksi toimintaa kehitetään aktiivisesti ja tiiviissä yhteistyössä seurojen ja yhdistysten kanssa.

Liikunnanohjaajan työtehtävät tulevat olemaan yksilö- ja ryhmäliikunnan ohjausta, tapahtumien järjestämistä ja liikuntaneuvontaa. Liikunnanohjaajalta edellytämme liikunnan alalta soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa, liikunnanohjaaja AMK tai aiempi vastaava opintotasoinen tutkinto ja käytännön kokemusta liikunnanohjauksesta tai liikunnanohjaaja AMK opiskelija. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika tehtävässä on 4 kk.

Organisaation kuvaus

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

Irina Barkman, hyvinvointikoordinaattori, 0400932135