Open vacancy Hankasalmen kunta

Toimistosihteeri

Hankasalmen kuntaYmpäristötoimiKeskustie 41Hankasalmi
Työavain: 
206539
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 15.00
Palkka: 
Palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019
Työn kuvaus

Haemme toimistosihteeriä ympäristötoimen hallintotehtäviin Hankasalmen kuntaan.

Pätevyysvaatimuksena toimistosihteerin toimeen on soveltuva, vähintään opistotason hallinnon tai kaupallisen alan koulutus.

Toimistosihteeri toimii kiinteistöjohtajan alaisuudessa, ympäristötoimen vastuualueella. Toimenkuvan tehtävät hoidat paljolti itsenäisesti.

Tehtäviisi kuuluu laskutusta, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, kokousasioiden valmistelua, arkistointia, teknisen sihteerin tehtäviä. Lisäksi toimit asuntosihteerin sijaisena.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot mm. Sap, Kuntatoimisto ja Office-ohjelmisto sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi katsomme eduksi Trimble Locus -ohjelmiston osaamisen.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Katsomme eduksesi savuttomuuden, kokemuksen ja koulutuksen kunnallisen alan virastotehtävistä sekä kuntalain ja kunnallishallinnon tuntemisen.

Palkattavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta: Tehtävän niin vaatiessa voimme teettää valitulle työntekijälle turvallisuus- ja rikostaustaselvitykset.

Organisaation kuvaus

Jyväskylän seudun ainoa aito maaseutukunta Hankasalmi on vireä yli 5 000 asukkaan kunta.

Hankasalmi tarjoaa asukkailleen ja vierailleen monipuoliset mahdollisuudet asumisen, työn ja vapaa-ajan sektoreilla. Kattavat palvelut sekä hyvät tie- ja rautatieliikenneyhteydet takaavat sujuvan elämän ja joustavan kulkemisen Suomen kauneimmilla järviseuduilla.

Kunnan palveluksessa on yli 300 henkilöä. Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja:
Kiinteistöjohtaja Hannu Lampinen; hannu.lampinen@hankasalmi.fi

Käsittelemme vain Kuntarekry.fi kautta toimitetut sähköiset hakemukset