Open vacancy Pudasjärven kaupunki

Luokanopettajan sijaisuus

Pudasjärven kaupunkiPudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetusPudasjärvi
Työavain: 
206542
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
17.12.2018 15.00
Palkka: 
OVTES:in mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019
Työn kuvaus

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi määräaikaisen luokanopettajan tehtävän. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus, ja sijoituspaikkana on virkasuhteen alkaessa Syötteen koulu. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävän kuvaus: Luokanopettajan tehtävät, yhdysluokkaopetus

Syötteen koulu on pieni noin 20 oppilaan kyläkoulu Pikku-Syötteen huipulla, jossa on kaksi vakituista luokanopettajan virkaa ja koulunkäynnin ohjaaja. Syötteen koulussa toimii myös tunturikoulu, jossa opiskelee vuosittain oppilaita muilta paikkakunnilta etenkin laskettelukauden aikana.

Haemme tehtävään luokanopettajaa, joka on innostunut toimimaan pienessä kyläkoulussa ja kehittämään sen opetusta myös tunturikoulun osalta. Hakijoille luemme eduksi osaamisen alkuopetuksesta, sekä liikunnan- ja käsityönopetuksesta(pehmeät materiaalit).

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pyrimme järjestämään mahdollisimman nopeasti hakuajan päätyttyä.

Organisaation kuvaus

Pudasjärvi on noin 8500 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat rehtori Paavo Tolkkinen puh. 040-739 3574 ja opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa puh. 050-400 4799. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi.