Open vacancy Keuruun kaupunki

lastentarhanopettaja (varhaiskasvatuksen opettaja)

Keuruun kaupunkiTyösuhteen alkaessa työpaikkana on Haapamäen päiväkoti, Pihlajavedentie 4 C, 42800 Haapamäki.Pihlajavedentie 4 C, Keuruu
Työavain: 
206652
Hakuaika alkaa: 
4.12.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian.
Työn kuvaus

Keuruun kaupungissa varhaiskasvatusta järjestetään vuosittain noin 300 lapselle perhepäivähoidossa ja päiväkodeissa. Keuruulaisessa varhaiskasvatuksessa noudatetaan varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaista oppimiskäsitystä, hoidon, opetuksen ja kasvatuksen kokonaiskäsitystä sekä laaja-alaisen osaamisen tavoiteasetteluita. Keuruulaisen varhaiskasvatuksen toimintakulttuuriin perustavoitteena on lapsen ehjän ja turvallisen varhaiskasvatuspolun takaaminen. Tähän pyritään monimuotoisella yhteistyöllä varhaiskasvatuksen eri toimintamuotojen välillä ja lähiympäristöjen monipuolisella hyödyntämisellä. Tavoitteenamme on kehittää edelleen pienryhmätoimintaa, minkä lisäksi olemme aina valmiita uusiin kokeiluihin toiminnassa. Tuoreimpina kehittämiskohteina ovat liikkeen ja toiminnallisuuden lisääminen varhaiskasvatuspäivään sekä kasvattajan aktiivinen läsnäolo leikeissä ja toiminnoissa.

Haemme nyt lastentarhanopettajaa (1.1.2019 alkaen varhaiskasvatuksen opettaja) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu omassa lapsiryhmässä työskentelyn lisäksi aktiivinen yhteistyö oman yksikön muiden ryhmien ja koko muun varhaiskasvatuksen kanssa sekä muut esimiehen osoittamat tehtävät. Työsuhteen alkaessa työpaikkana on Haapamäen päiväkoti, Pihlajavedentie 4 C, 42800 Haapamäki.

Lastentarhanopettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 §26 tai §27 mukainen kelpoisuus. Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valintapäätös on ehdollinen, kunnes toimeen valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toimiin haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta työavain 206652. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan 31.12.2018 kello 15.00 mennessä osoitteeseen Varhaiskasvatuspalvelut, sivistysjohtaja Marika Savukoski, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Liitä hakemuksen yhteyteen ansioluettelosi. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset mukaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään viikolla 2 ja 3..

Organisaation kuvaus

Keuruun tavoitteena on olla strategiansa mukaisesti vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen vastaavat Ulla Nybacka p. 0400 429 543, ulla.nybacka@keuruu.fi ja Paula Vulli 0400 785 572, paula.vulli@keuruu.fi.