Open vacancy Mikkelin kaupunki

Liikunnanohjaaja

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, liikunta- ja nuoriso, liikuntapalvelutMaaherrankatu 9-11Mikkeli
Työavain: 
206688
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
18.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Mikkelin liikunta- ja nuorisopalvelut hakee liikunnanohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 24.11.2019 saakka.

Valittavalta edellytetään liikunta-alan perustutkintoa tai soveltuvaa liikunta-alan koulutusta (esim. fysioterapeutin tutkinto) ja riittävää alan työkokemusta. Arvostamme kokemusta erilaisten liikuntaryhmien ohjauksesta, valmiuksia soveltavan liikunnan ohjauksiin, valmiuksia yksilöohjaukseen ja henkilökohtaisten kunto-ohjelmien tekemiseen, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä organisointi- ja työnsuunnittelutaitoa.

Tehtävät saattavat sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa 38,75 h/vko.

Työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset

Organisaation kuvaus

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungissa työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Yhteystiedot

vs. liikunta- ja nuorisosihteeri Tiina Juhola p. 044 794 2407 tai vs. liikuntasuunnittelija Paula Åhman p. 044 794 5485, sähköpostit etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi.