Open vacancy Oulaisten kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Oulaisten kaupunkiPerusturvakeskusReservikomppaniankatu 7-9Oulainen
Työavain: 
206732
Hakuaika alkaa: 
4.12.2018
Hakuaika päättyy: 
4.1.2019 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.2.2019
Työn kuvaus

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka on uudelleen haettavana 4.1.2019 klo 14 mennessä.
Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit ja avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö sekä sijais- ja jälkihuoltoon kuuluvat toimenpiteet. Lastensuojelun sosiaalityöntekijä on osa perhepalvelutiimiä, jossa on mukana perheneuvolan ja perhetyön sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja kolme perhetyöntekijää. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työpareittain.

Sosiaalityöntekijän virkaan valitun tulee osallistua vuorollaan alueelliseen sosiaalipäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä).

Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES mukaisesti. Hakijoiden toivotaan esittävän oman palkkatoiveensa hakemuksessaan.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virkasuhteessa noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta, myös kopiot opinto- ja työtodistuksista, www.kuntarekry.fi. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan uudessa haussa.
Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Rainer Kolppanen 044 4793 280 sekä ma. johtava sosiaalityöntekijä Raija Saarenpää 044 4793 281. Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)oulainen.fi.