Open vacancy Seinäjoen kaupunki

Lähihoitajan toimia kotihoidossa

Seinäjoen kaupunkiSeinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelutSeinäjoki
Työavain: 
206885
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
19.12.2018 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Seinäjoen kaupungin kotihoidossa on haettavana kuusi lähihoitajan tointa. Alkusijoituspaikkoina on kotihoidon kaakkoinen alue (2), itäinen alue (2) ja resurssipooli (2).

Kotihoidossa työskentelee noin 150 työntekijää ja siellä työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Työaikamuotona on jaksotyö 38,75h/viikko.
Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Hoitajan työkuva on vaihteleva ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme monipuolisen, liikkuvan ja mielekkään työn kehittyvässä tiimissä. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.
Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.

Mainitse hakemuksessa haetko ensisijaisesti kaakkoiselle tai itäiselle alueelle vai resurssipooliin.

Organisaation kuvaus

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.

Yhteystiedot

Kehittämisvastaava Maarit Laitala, p. 044 4700224.