Rakennustarkastaja

Iitin kuntaIitin kunta, rakennuslautakuntaRautatienkatu 22Iitti
Työavain: 
206900
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
2.1.2019 12.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Mahdollisimman pian
Työn kuvaus

Kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4 § 3. momentin tai 108 §:n siirtymäsäädöksen mukainen pätevyys.

Rakennustarkastaja toimii kunnan rakennusvalvontaviranomaisena, rakennuslautakunnan esittelijänä ja hän kuuluu teknisen päävastuualueen johtotiimiin. Rakennustarkastaja on teknisen johtajan sijainen.

Tehtävät edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, alan lainsäädäntöjen tuntemista ja soveltamista sekä atk-osaamista. Rakennusvalvontaohjelmana on käytössä Lupapiste.fi, KuntaNet Rakennusvalvonta + Mapinfopohjainen KuntaNet Karttaliittymä.

Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä Kuntarekryn kautta 2.1.2019 klo 12.00 mennessä.

Haastatteluun valittujen on otettava haastatteluun mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valinta pyritään tekemään 9.1.2019 ja virka täyttämään mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Iitti on 6900 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat rakennustarkastaja Ville Partio puh. 0400 254 450 (31.12.2018 asti) ja tekninen johtaja Harri Hoffren, puh. 040 485 4037.