Open vacancy Oulaisten kaupunki

Perusturvajohtaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulaistenkatu 12Oulainen
Työavain: 
206927
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
4.1.2019 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2019
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungissa on haettavana perusturvajohtajan virka.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä ja laaja-alaista näkemystä sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä johtamiskokemusta sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 272/05 mukaisesti.
Lisäksi valittavalta edellytetään hyviä suunnittelu-,organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista kehittämisotetta.

Perusturvajohtajana toimit tulosvastuullisena perusturvakeskuksen esimiehenä sekä perusturvalautakunnan esittelijänä ja kuulut kaupungin johtoryhmään. Tehtävänäsi on toimia alasi asiantuntijana kunnan ja alueen hankkeissa ja työryhmissä. Perusturvakeskus koostuu terveydenhuollon, sairaanhoidon ja sosiaalitoimen vastuualueista, joissa työskentelee yhteensä noin 230 henkilöä. Perusturvakeskuksen osuus koko kaupungin talousarviosta on noin 60 %.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunginhallitus, Oulaistenkatu 12 86300 Oulainen.

Organisaation kuvaus

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Yhteystiedot

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Heiska, p. 0444793892
Kaupunginjohtaja Hannu Kaartinen, p. 0444793200