Open vacancy Hollolan kunta

Lastenhoitajien ja lastentarhanopettajien eripituisia sijaisuuksia Hollolassa

Hollolan kuntaHollolan kunta, Sivistystoimiala, Päivähoito ja varhaiskasvatusHollola
Työavain: 
22596
Hakuaika alkaa: 
14.9.2012
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 00.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hollolan kunnan päivähoito ja varhaiskasvatus hakee sijaisia lastenhoitajan tehtäviin sekä lastentarhanopettajan tehtäviin päiväkodeissa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys ja esiopetuksessa esiopetuspätevyys (986/1998). Tehtävästä riippuen myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Lasten parissa työskenteleviltä edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä ennen tehtävään valintaa.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia päiväkodeissamme, käy täyttämässä hakemus alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä kun meillä on tarvetta mm. lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Organisaation kuvaus

Hollola on 24.000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kunta Päijät-Hämeessä. Teemme tavoitteellista ja tuloksellista kuntayhteistyötä kaikilla toimialoillamme. Hollolan kunnassa työskentelee yhteensä noin 2000 viranhaltijaa ja työntekijää sivistystoimialalla, teknisellä toimialalla, perusturvan toimialalla sekä konsernipalveluissa.

Yhteystiedot