Open vacancy Porvoon kaupunki

Päiväkotien keikkatyö

Porvoon kaupunkiVarhaiskasvatuspalvelut, PäiväkoditPorvoo
Työavain: 
26114
Hakuaika alkaa: 
27.12.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES´in mukaan
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työn kuvaus

Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Päivähoidon hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus alla olevan linkin (hae työpaikkaa) kautta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, sovi rekrytointisihteeri, Hanna Russell:n kanssa haastatteluaika, puh. 040 489 1600.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Yhteystiedot

Rekrytointisihteeri Hanna Russell puh. 040 489 1600